• You have 1 new Private Message Om du inte är medlem på AMD Forum har du ett nytt privat meddelande som väntar på dig. För att kunna läsa detta måste du registrera dig här.
  • Sommartävling 2013 - Vinn boken Slingshot av Hector Ruiz


   Sommar och sol och vad passar bättre än att ligga i hängmattan och läsa en bra bok? I direkt samarbete med AMD:s tidigare CEO och numera författare Hector Ruiz anordnar AMD Forum en tävling där tre vinnare har chansen att vinna boken Slingshot som handlar om AMD:s kamp mot Intel.

   Samtliga böcker är dessutom signerade av Hector Ruiz personligen.

   För att delta i tävlingen behöver du svara på nedanstående tre frågor samt skriva en motivering varför du vill vinna. Glöm ej motiveringen!


   Fråga 1: Vad anspelar bokens titel "Slingshot" på?

   1. Davids kamp mot Goliat
   X. AMD:s gedigna erfarenhet av att tillverka slangbellor
   2. Ett nytt spel som utvecklats i samarbete med AMD

   Fråga 2: Vem har skrivit boken Slingshot?

   1. Dirk Meyer
   X. Hector Ruiz
   2. Rory P. Read

   Fråga 3: Vilket år kom boken Slingshot ut?

   1. 2011
   X. 2012
   2. 2013


   Skicka ditt tävlingsbidrag till e-postadressen: tavling@amdforum.se. Skriv "Sommartävling 2013" i ämnesraden. Glöm inte att ange ditt användarnamn på AMD Forum. E-postadressen för det inskickade tävlingsbidraget måste stämma överens med e-postadressen för den registrerade användaren på AMD Forum. Av de som svarat rätt på samtliga tre frågor vinner de som skrivit de bästa motiveringarna. Den som skrivit den bästa motiveringen vinner första pris, den näst bästa andra pris osv.

   Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 14 juli. Efter detta datum klockan 21:00 tas inga tävlingssvar längre emot för denna tävling. Vinnarna kommer presenteras i denna artikel när de är utsedda, samt även meddelas via PM (privat meddelande) i forumet. Vinnare som ej återkommit med namn och adressuppgift inom tre dagar förlorar sitt pris och ny vinnare utses. Alternativt kan namn och adress lämnas i samband med att man skickar in sitt tävlingssvar men detta är frivilligt. Vinnarna utses av AMD Forum. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

   Endast registrerade medlemmar hos AMD Forum har rätt att deltaga i tävlingen. Är du inte redan medlem kan du registrera dig genom att klicka här.

   Lycka till!

   Hector Ruiz hemsida: http://hectorruiz.com/.
   Rätt svar på fråga 1 är: 1. Davids kamp mot Goliat
   Rätt svar på fråga 2 är: X. Hector Ruiz
   Rätt svar på fråga 3 är: 2. 2013

   Stort grattis till vinnarna:

   Vortex
   certel
   Spearfishing
  Sökmotorkonsult