• You have 1 new Private Message Om du inte är medlem på AMD Forum har du ett nytt privat meddelande som väntar på dig. För att kunna läsa detta måste du registrera dig här.
 • Visa RSS-flöde

  Daniel Andersson

  Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?

  Betygsätt det här inlägget
  av , 2011-07-30 klockan 16:33 (6754 Visningar)
  Så har vBulletin lanserat ännu en uppgradering av sin populära forumprogramvara. Denna gång i form av vBulletin 4.1.5. Förutom en rad buggfixar har man även valt att ersätta de tidigare smileysarna med nya. Varför man valt att göra detta vet jag inte men en kvalificerad gissning är att man mottagit en del feedback som rör dessa och som till största delen varit negativ. Faktum är att många vBulletinanvändare har föredragit de gamla smileysarna från version 3 istället för de nya som finns i version 4.

  När jag så ser de nya smileysarna blir jag först väldigt förvånad. Vad är detta? Är det någon amatör som suttit och lekt lite? Sedan blir jag faktiskt irriterad på gränsen till arg. Vi pratar här om den mest populära forumprogramvaran, som man dessutom får betala nästan 300 amerikanska dollar för. Jag är starkt tveksam till om vBulletins användare vill använda dessa smileys på sina forum, och jag ser ut att ha rätt. Feedbacken är övervägande negativ.

  Så här ser de ut:  Hela den kompletta uppsättningen:  Min avsikt är inte att använda dessa på AMD Forum.

  Skicka "Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?" till Digg Skicka "Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?" till del.icio.us Skicka "Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?" till StumbleUpon Skicka "Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?" till Google Skicka "Med dessa smileys, hur tänkte ni nu vBulletin?" till Facebook

  Taggar: smileys, vbulletin Lägg till/redigera taggar
  Kategorier
  AMD Forum

  Kommentarer

  1. Johan Häggbloms avatar
   • |
   • permalink
   Usch, de var verkligen inte fina! På AMD Forum kör vi ju dock fortfarande med de gamla smileysarna från phpBB-tiden så vi behöver ju inte bry oss så mycket...

   Mvh Johan
  2. Björn Bobergs avatar
   • |
   • permalink
   Haha, satan vad fula de var. Bara därför lär man ju använda dom.
  Sökmotorkonsult